Jouw profiel updaten op Fantastisch Belgisch.

Wil jij graag de openingsuren wijzigen van je zaak of andere informatie?

Op Fantastisch Belgisch kan je dat perfect zelf via het profiel van jouw onderneming. We leggen jou graag even uit hoe je te werk moet gaan.

 

1) log in bij jouw profiel op fantastischbelgisch.be

Op de website van Fantastisch Belgisch kan je in de rechterbovenhoek een user icoon terugvinden. Klik hierop en log je in bij jouw profiel. Vervolgens kies je in de dropdown menu voor overzicht. Indien je nog ingelogd bent zal je na het klikken automatisch naar je dashboard worden gestuurd.

Het is verleidelijk om te klikken op “profiel updaten”, maar dit tabblad heb je niet nodig. Hier ga je namelijk zaken zoals jouw inloggegevens aanpassen en de foto van jouw user icoon.

2) Ga naar “jouw zaken”

Je bent terechtgekomen op het dashboard van jouw profiel. Klik in de linkerkolom op “jouw zaken” om de pagina van jouw onderneming te bewerken. Je krijgt een overzicht van jouw zaak/ zaken op Fantastisch Belgisch.

3) Bewerken

Klik achter het woord gepubliceerd op de 3 bolletjes en kies de optie bewerken. De website brengt je vervolgens terug naar de pagina met alle details over jouw onderneming. Van algemene info tot media. Het aanpassen kan beginnen.

Openingsuren aanpassen

Heeft jouw zaak aangepaste openingsuren in deze bizarre periode? Voeg deze dan toe door telkens eerst de dag te selecteren en vervolgens de nieuwe uren in te vullen. Daarna klik je op het blauwe plusteken om toe te voegen. Let op! Je moet eerst de dag verwijderen die je wil aanpassen. Als je bijvoorbeeld de openingsuren van maandag wil wijzigen, moet je eerst de oude dag verwijderen door op het rode kruisje te drukken.

Media toevoegen

Wil je de media die je in het begin hebt toegevoegd aanpassen? Dat kan bij media. Klik op zoeken en selecteer de juiste foto’s in jouw documenten. Verwijder vervolgens de oude media.

Om al deze aanpassingen op te slaan, klik je uiteindelijk op “Aanpassen en voorbeeld tonen.”

1 maand gratis marketingondersteuning

We hadden het er al over in een vorige mail. Als onderneming op ons platform FantastischBelgisch.be kan je gebruik maken van de marketingdiensten van PRiZM (initiatiefnemer van dit platform).

Heb jij het ook moeilijk om voldoende bezoekers in je (online) winkel te krijgen? Neem dan zeker eens de tijd om dit met hen te bespreken.