Solidairiteit

Onze Belgische ondernemers worden vandaag geconfronteerd met ongeziene omstandigheden.† De Overheid komt al met een uitgebreide pakket steunmaatregelen. Maar als collega-ondernemers willen we meewerken aan de solidariteit die momenteel ontstaat en broodnodig is om deze crisis te overleven.

 

#kooplokaal

De oproep van enkele Belgische retailers via een open brief (De Standaard , 20/03/2020) heeft onze marketing medewerkers aan het denken gezet. Ze staken de koppen bij elkaar en zetten een digitaal platform op voor Belgische webshops: fantastischbelgisch.be. Het is een digitale etalage die klanten helpt om de weg te† vinden naar nationale of lokale webshops van Belgische ondernemingen. Geen gouden gids, geen marktplaats, maar wel een startpunt voor alle zelfstandige Belgische handelaars die fier zijn op hun eigen zaak en online platform.

Voor zij die onze coronafactuur mee zullen helpen betalen.

Voor zij die er voor zorgen dat we met z’n allen ook na deze crisis nog een job zullen hebben.

 

Extra zichtbaarheid voor jouw e-shop!

fantastischbelgisch.be heeft de ambitie om een zo volledig mogelijk overzicht te creŽren van bedrijven die aan huis leveren of afhaalmogelijkheden aanbieden, lokaal of nationaal.

Staat jouw bedrijf er nog niet tussen?

Meld je nu gratis aan en word gevonden!

Bereik meer klanten via fantatischbelgisch.be

#kooplokaal†#fantastischbelgisch #blijfinuwkot