De corona-epidemie, een ongekende situatie in heel de wereld. Mensen moeten thuisblijven, bedrijven moeten sluitenÖ Maar wat als deze hectische periode achter de rug is? Wat gebeurt er dan met ons land? Kunnen bedrijf gewoon de draad terug oppakken waar ze gebleven waren? Wat is de impact op onze economie en wat betekent dat voor ons als Belg? Wij zijn met deze vragen aan de slag gegaan en wat als wij zeggen dat wij de oplossing hebben voor jou?!

De opstart van Fantastisch BelgiŽ

Misschien heb je het je al wel eens afgevraagd of gehoord: Wat met die ene verfwinkel om de hoek? Zou hij nog open zijn voor een pot verf? Of zou ik mijn fiets nog naar een fietsenmaker kunnen doen? Gedaan met deze onzekerheid! Wij bieden de oplossing: Fantastisch BelgiŽ. Een platform die lokale bedrijven helpt om toch overeind te blijven tijdens deze moeilijke tijden en om makkelijker de draad terug op te pakken na de corona-epidemie.

Bedrijven kunnen zich makkelijk en snel opgeven om beter gevonden te worden door duizenden mensen. Zo weet iedereen dat ook die ene winkel of dat ene restaurant niet bij de patatten neerzit en ook nog beschikbaar is voor bestellingen.
Op deze manier kan iedereen zijn steentje bijdragen aan het draaiende houden van de Belgische economie.

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Fantastisch BelgiŽ werkt samen met PRiZM, een digital marketing agency. Samen helpen wij bedrijven met het opstarten van een webshop en/of het adverteren voor bestellingen. Zo weet iedereen dat jouw bedrijf nog voor hen klaarstaat tijdens de lockdown.
Dit allemaal GRATIS voor 1 maand: geen bijkomende kosten, geen addertjes onder het gras. Enkel een helpende hand tijdens deze hectische periode. Samen staan we sterk!

Voor wie staat Fantastisch BelgiŽ paraat?

Simpelweg voor IEDEREEN. Iedereen die het moeilijk heeft tijdens deze periode en die wij kunnen helpen.

Onze enige must: jouw bedrijf kan telefonisch/online bestellingen verwerken voor afhaal of levering aan huis. Makkelijk toch, je krijgt zo veel voor zo weinig voorwaarden en zonder kleine lettertjes.

PRiZM team